U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

In 2024 keert IMM Keulen terug naar januari na de zomereditie van dit jaar

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

IMM Keulen kondigt aan dat de editie van 2024 terugkeert naar de oorspronkelijke data, namelijk van zondag 14 tot en met donderdag 18 januari.

Dit nieuws zal ongetwijfeld veel meubelspelers van over de hele wereld plezieren. De organisatie kondigt daarmee een “nieuwe opzet” van het evenement aan, waarvan de volgende editie “Imm Spring Edition” die doorgaat van 4 juni tot woensdag 7 juni 2023 als tussenbijeenkomst moet dienen.

Januari is juister moment

Gerald Böse, CEO van het organiserende bedrijf, verduidelijkt: ‘Vanwege de dynamiek van het begin van het jaar blijkt deze beslissing, genomen in nauw overleg met de industrie en de aan de beurs deelnemende federaties, ideaal te zijn: januari is het juiste moment om handel en industrie samen te brengen en samen te bouwen de leefomgeving van morgen’.

2 belangrijke doelen

IMM Keulen focust op het bieden van uitstekende kansen bieden om zaken te ontwikkelen en contacten te leggen, maar ook om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van ideeën en het initiëren van trends.

#messekalender #koelnmesse #januar #köln #cologne

https://www.imm-cologne.com/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn