U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

IMM Keulen verandert geweer van schouder en gaat voor lente-editie in 2023

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Voor 2023 past IMM Keulen haar concept aan de uitdagingen van een getransformeerde markt aan en herpositioneert het zichzelf. De vakbeurs heeft een nieuw programma gekregen, waardoor het internationale Interior Business Event in 2023 een nieuwe, eenmalige voorjaarseditie zal organiseren. De data zijn in nauw overleg met haar marktpartners gekozen.

‘De adviesraad van IMM Keulen gaf unaniem groen licht voor een lente-editie in juni 2023. Onze dank gaat uit naar de adviesraad en in het bijzonder naar de Duitse industrie, de detailhandel en de inkoopverenigingen voor hun steun. Dit concept zal ervoor zorgen dat de beurs na een pauze van twee jaar weer kan plaatsvinden. De industrie steunt een sterke vakbeurs voor interieurdesign in Duitsland, de grootste markt van Europa’, aldus Gerald Böse, Chief Executive Officer van Koelnmesse.

‘Ik geloof heilig in face-to-face uitwisselingen. Naar mijn mening zijn ze enorm belangrijk voor de ontwikkeling van de industrie, vooral in uitdagende tijden. De sector heeft behoefte aan een persoonlijk platform in Duitsland, een evenement met internationale allure en een sterk communicatiebereik zoals IMM Keulen’, voegt hij eraan toe.

https://www.imm-cologne.com/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn