U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Illy kiest voor pastelkleuren

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Illy’s compacte Y3.3, een ontwerp van architect Piero Lisoni, komt in drie nieuwe pastelkleuren. De espressomachine is gerestyled door de bekende architect voor een resultaat dat ergonomie en strakke lijnen combineert. De machine is functioneel en gemakkelijk te gebruiken dankzij de Iperespresso capsules. Hiermee kan heerlijke illy espresso bereid worden, maar de Y3.3 is ook compatibel met filterkoffie capsules om een 220ml lange koffie te bereiden via de “mug” knop, ideaal voor het ontbijt. Voor de start van het jaar voegt illycaffé 3 nieuwe ‘soft-tone’ toe aan het Y3-assortiment: groen, oranje en geel.

De nieuwe Y3, zoals Generation Y, is ontworpen voor de millennials, aan wie illycaffè en Lissoni een compacte, gebruiksvriendelijke machine hebben gewijd die esthetiek en functionaliteit perfect combineert. De eenvoudige lijnen van de nieuwe Y3 omvatten, in een kleine ruimte, verschillende functies met drukknoppen, om zowel espresso als filterkoffie te bereiden, evenals anti-afvaltechnologie, die automatisch stopt met afgifte en de machine na een paar minuten uitschakelt als hij niet wordt gebruikt.

Met de nieuwe Y3 richt illycaffè zich op jonge en gepassioneerde consumenten om hen kennis te laten maken met de superieure kwaliteit van zijn unieke melange en met de schoonheid van zijn design, d.w.z. twee van de kernwaarden van het bedrijf dat er sinds zijn oprichting in 1933 naar streeft de beste koffie ter wereld te produceren.

www.illycafe.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn