U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Ikea start met interieuradvies op maat

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Ikea België start met interieuradvies op maat. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op de nieuwe interieurontwerpdienst, die in heel uiteenlopende formules beschikbaar is.

Vanaf 29 euro

Met de nieuwe ‘Interior Design Service’ wil Ikea interieuradvies op maat voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk maken. De winkelketen speelt ook in op de toenemende vraag van consumenten naar professioneel advies en bijstand bij het inrichten van hun woning of bedrijfsruimte.

Concreet kunnen klanten via de Ikea-website een-op-een-sessies boeken met een interieurexpert. Voor particulieren zijn er drie formules, waarbij de prijzen variëren van 29 euro tot 174 euro. Telkens is er een gesprek van een uur met een interieurexpert inbegrepen, maar bij de duurdere formules zitten ook extra diensten als een ontwerptekening, moodboards, productcollages of een productenlijst. Bedrijven betalen vanaf 29 euro per uur, al is het eerste gesprek wel gratis.

‘Dankzij onze jarenlange expertise in interieurvormgeving, die we vanaf nu op persoonlijke wijze dichter bij de klant brengen, kan Ikea nog meer bijdragen aan het creëren van aangename en vertrouwde thuis- en werkomgevingen waarin onze klanten tot rust kunnen komen’, zegt Carolien De Smit van Ikea België. ‘Want een thuis waar je je goed voelt, een thuis waar je zowel kunt ontspannen, werken en samenzijn met vrienden en familie is des te belangrijk geworden in het nieuwe normaal.’

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn