U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Ikea richt zich op gamers

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Ikea lanceert, in samenwerking met het gamersmerk Republic of Gamers (ROG), een collectie die speciaal is ontworpen voor gamers. Er zijn wereldwijd 3 miljard gamers: een grote groep die volgens Ikea vaak nog wordt vergeten als het gaat om oplossingen voor een beter leven thuis.

De collectie bestaat uit meer dan dertig designvolle, ergonomische en betaalbare meubels en accessoires, die volgens Ikea bijdragen aan een optimale game-ervaring. Denk aan een bureaustoel met een extra flexibele hoofdsteun, een multi-verstelbaar bureau en een muisdraad kabelbungee, zodat de muis makkelijk beweegt. De collectie is vanaf oktober online en in alle Ikea winkels verkrijgbaar.

Alle producten zijn zo ontworpen dat gamers volledig in het spel kunnen opgaan en optimaal kunnen presteren. Zo kan het Uppspel bureau in hoogte versteld worden en gebruik je de uitsnede voor het kabelmanagement. De Matchspel stoel geeft extra steun aan de onderrug en heeft een rugleuning van gaas die voor een goede ventilatie zorgt. De metalen computerhouder heeft vier wieltjes waardoor de computer gemakkelijk verplaatst kan worden. De Lanespelare mok en bekerhouder zorgen dat een drankje op zijn plek blijft en met het Uppspel ophangbord kan alle hardware worden opgeborgen. Tenslote is er de Laneselare ringlicht met telefoonhouder.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn