U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Ikea organiseerde wereldwijd lifestylefestival

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Op 16 september organiseerde Ikea voor het eerst een online festival met virtuele evenementen, thuisconcerten en workshops. De woonwinkelketen stelde haar nieuwe collectie voor het voorjaar 2022 voor.

Celebrities

Tijdens het festival stelden bekende artiesten, ontwerpers, dj’s en chef-koks hun woning éénmalig open als een virtueel podium, om iedereen te laten genieten van inspirerende ervaringen. Op het programma stonden onder meer live DJ sets van MØ, Masego en DJ Kaytranada, en workshops met chef-koks Pastaqueen en Paul Svensson. Verder kreeg je een blik achter de schermen bij gerenommeerde ontwerpers als Virgil Abloh en Ilse Crawford. Ikea onthulde tijdens het online evenement, dat 24 uur duurde, ook zijn nieuwe voorjaarscollectie en kondigde nieuwe samenwerkingen aan.

Het festival is opgedeeld in tien verschillende ‘kamers’, waar telkens verschillende artiesten en onderwerpen aan bod kwamen.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn