U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Ikea lanceert de Vappeby

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Vappeby, het nieuwste lid van het IKEA Bluetooth speakerassortiment, is een draagbare speakerlamp waarmee je nu ook buiten van al je lievelingsdeuntjes kan genieten. De speakerlamp is oplaadbaar, heeft een ingebouwde ledlamp met twee lichtstanden en biedt 360°-geluid. De nieuwe Vappeby speakerlamp is vanaf april 2022 verkrijgbaar in België.

De speakerlamp is een must-have voor op het balkon, in de tuin of eender waar je van een streepje muziek wil genieten. Ze is bovendien ook geschikt als het buiten minder zonnig is, want met de IP65-classificering is ze bestand tegen stof en waterspatten.

Het ontwerp van de speakerlamp doet denken aan een lantaarn en heeft een goede grip, waardoor deze dienst doet zowel thuis als onderweg. De batterij van de speaker gaat tot 12 uur mee en kan je opladen met een USB-C-kabel.

‘Het is een essentiële toevoeging aan ons Bluetooth speakerassortiment en een belangrijke stap in de missie van Ikea om muziek te democratiseren voor zoveel mogelijk mensen’, zegt Stjepan Begic. ‘We willen vooral de gebruikerservaring verbeteren, de drempel verlagen en muziek en verlichting makkelijk toegankelijk maken’.

Als eerste Bluetooth speaker op de markt heeft Vappeby een Spotify Tap. Hierdoor kan je de knop ook gebruiken om Spotify op te zetten vanaf een verbonden apparaat. Met één druk op de knop hervat Spotify waar de muziek het laatst was gestopt. Als je nog eens op de knop drukt, stelt het andere muziek voor op basis van de voorkeuren van de luisteraar. Vappeby werkt ook met andere streamingservices of audio die lokaal op het verbonden apparaat is opgeslagen. De Spotify Tap-functie is beschikbaar in alle Spotify-markten.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn