U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Ikea geeft spullen een tweede leven tijdens allereerste rommelmarkt

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Op zaterdag 3 juni organiseert IKEA Gent voor het eerst een authentieke rommelmarkt op de parking van de winkel. Daar zullen IKEA Family Members meubels, accessoires en kledij verkopen. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen, tweedehands spullen te kopen & verkopen of om inspiratie op te doen. Ook cartoonist en illustrator Chrostin zal aanwezig zijn, samen met entertainment voor jong en oud.

Deze activatie sluit aan bij de vele initiatieven die IKEA België organiseert om klanten aan te zetten om producten en meubels een tweede leven te geven. Ook niet IKEA producten kunnen er worden gekocht en verkocht.

​Naast dit leuke initiatief bij IKEA Gent, kunnen klanten het hele jaar door terecht bij de ‘Tweedekanshoek’ in verschillende IKEA filialen. In deze voormalige koopjeshoek worden producten uit het IKEA omruilprogramma opnieuw te koop aangeboden, evenals afgedankte artikelen en producten met kleine defecten. Daarnaast biedt IKEA België een 365-service aan, waarmee gebruikte IKEA meubelen door consumenten kunnen worden geretourneerd om vervolgens veilig en gemakkelijk doorverkocht te worden.

​De eerste IKEA rommelmarkt in Gent op 3 juni is gratis en toegankelijk voor iedereen. ​ Bezoekers kunnen genieten van een gezellige sfeer, entertainment voor jong en oud en tussen 11h en 14h upcycling inspiratie opdoen bij getalenteerde cartoonist en illustrator Chrostin.

Voor meer informatie over de rommelmarkt of andere initiatieven van IKEA België, bezoek www.ikea.com/be/nl.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn