U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Hülsta mag herstructureren

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De schuldeisers zijn akkoord met het herstructureringsplan van Hülsta. De verdere ontwikkeling van het meubelmerk kan zoals gepland worden voortgezet.

De Hülsta Group heeft bijna 50 bedrijven, waarvan er twee in oktober vorig jaar getroffen werden door de insolventieprocedure. Deze insolventieprocedure was volgens het bedrijf het gevolg van de veranderende marktsituatie.

Sindsdien heeft het bedrijf onder leiding van ceo Thomas Knecht (foto) naar eigen zeggen intensief gewerkt aan de herschikking en uitgebreide maatregelen genomen om zijn concurrentiepositie te versterken. De getroffen bedrijven van de Hülsta Group worden tijdens lopende activiteiten geherstructureerd en de leveringen aan eindklanten worden gewoon uitgevoerd, zo meldt Interieurjournaal.

In september komt Hülsta met nieuwe producten in het woonsegment, het bedrijf verbreed echter ook zijn blik met de eerste collecties voor de keukenbranche. Hiermee geeft Hülsta de eindklant de mogelijkheid om de woon- en eetruimte in te richten in dezelfde stijl. De nieuwe collecties zijn te zien op de huisshow van het bedrijf, van 14 tot 21 september 2023.

www.huelsta.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn