Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Huisshow Meubar/Evan: ‘Betaalbare klasse voor een breed publiek’

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Meubar is de specialist bij uitstek van woonprogramma’s gemaakt in kwaliteitsvolle en stijlvolle melanine-panelen, met uitzonderlijk uitgebreide collecties met tal van mogelijkheden. Zo is er de industriële look met metalen kaders, grepen en tafelpoten.

Kenmerkend is het unieke en uitgebreide aanbod in tafels in alle mogelijke vormen en afmetingen: vierkant, rond, ovaal, Deens ovaal, zowel vast als verlengbaar. Wat de klant wenst, is mogelijk. Er is nu ook een gloednieuwe reeks van verlengbare tafels in ceramiek (3 verschillende types, telkens in 4 ceramiek afwerkingen

Evan brengt woonprogramma’s met Italiaanse flair. Alle collecties zijn in de nieuwste evoluties van decoratieve melanine decors van een uitmuntende kwaliteit.

In trendy materialen zoals calacatta, zebra, travertin en marmer-look. Daarnaast zijn er ook de stijlvolle natuureiken decors, noten of zwart die het eigentijdse karakter van de ontwerpen benadrukt.Kortom, betaalbare klasse voor een breed publiek.

Al dit moois te bezichtigen in onze toonzaal in Aartrijke.

https://meubar.be/

https://evan.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn