Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Huisshow Mecam succesvol

In een relaxte sfeer rondkijken en door de diverse Mecam-medewerkers rondgeleid worden: het kon weer de afgelopen dagen in Dilsen-Stokkem. 

De Mecam-showroom was naar goede gewoonte helemaal gevuld met designs van de bekende merken van het bedrijf. Van Mecam tot NeoStyle en Authentix, van Otium Care en Ligna tot Moome… nieuwigheden waren er genoeg. 

Veel kleur gezien. Als in roeste tinten en naturelle varianten. Organische vormen, veel aaibare materialen, lichte pootjes, uitgekiende technologie. Opvallend veel nieuwigheden en wat blijkt: van de 9 nieuwe designs zullen er 8 in productie gaan, wat toch iets betekent in een volatiele markt. 

Mecam-CEO Luc Meers leek op maandag al een tevreden man, door een mooie opkomst en een pak bestelbonnen, en dat was bij een tweede vraag op het einde van de Huisshow, niet anders. 

Luc Meers: ‘Alle topklanten zijn de voorbije dagen gepasseerd en dat maakt me een tevreden man, gezien de moeilijke periode waarin de meeste winkels zich bevinden. Ze apprecieerden de nieuwe modellen en waren tevreden met de vele innovaties.’ 

https://www.mecamgroup.be/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn