U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

HTL OPNIEUW IN HANDEN VAN DE PHUA FAMILIE

'The baby is back home', liet YT Phua zopas weten aan Bart Heremans, die agent is van HTL. De familie Phua richtte HTL op in 1976. Bijna vier jaar geleden verkocht de familie Phua de aandelen van HTL aan Yihua, een Chinese investeringsmaatschappij. 'Wegens Corona kwam Yihua in e problemen', laat Bart Heremans weten. 'Om de cijfers van Yihua group op te krikken, werden de winsten van HTL afgeroomd. Hierdoor raakte HTL in financiële ademnood. De Phua-familie kon de gang van zaken niet langer aanzien en besliste om het bedrijf terug te kopen om de continuïteit te kunnen waarborgen.

‘The baby is back home’, liet YT Phua zopas weten aan Bart Heremans, die agent is van HTL. De familie Phua richtte HTL op in 1976. Bijna vier jaar geleden verkocht de familie Phua de aandelen van HTL aan Yihua, een Chinese investeringsmaatschappij. ‘Wegens Corona kwam Yihua in e problemen’, laat Bart Heremans weten. ‘Om de cijfers van Yihua group op te krikken, werden de winsten van HTL afgeroomd. Hierdoor raakte HTL in financiële ademnood. De Phua-familie kon de gang van zaken niet langer aanzien en besliste om het bedrijf terug te kopen om de continuïteit te kunnen waarborgen.

De akte werd gisteren ondertekend en bekrachtigd door de Handelsrechtbank van Singapore’, gaat Bart Heremans verder. ‘Met veel vreugde belde YT Phua ons gisteren op met de melding dat de aankoop van de HTL-groep definitief is. HTL exposeert in september in het Nederlandse Beusichem en exposeert binnenkort ook op de MOW.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn