U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

H&M Home lanceert designlijn

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

H&M Home lanceert de eerste Design Lab collectie – een experiment dat binnenskamers bedacht en ontwikkeld werd. De collectie omvat interieurstuks die gemaakt zijn in een gelimiteerde oplage en voorzien zijn van premium design en kwaliteit. Deze Design Lab-lijn komt slechts in enkele winkels te liggen maar zal wel online te koop zijn, en dat vanaf 17 oktober.

Wat meteen opvalt in deze collectie, is de aandacht voor materiaal en vorm en de filosofische impact van het product. Harde en zachte materialen wisselen elkaar af. Volume kan.

‘Het concept is gestart als een soort studie en experiment’, zegt Evelina Kravaev-Söderberg, designverantwoordelijke van H&M Home. ‘Het is uiteindelijk een bijzondere collectie geworden waar vernieuwing centraal staat.’

In een eerste fase worden negen verschillende designs aangeboden. Er zijn vazen in glas, maar die kunnen ook omgekeerd dienst doen als sculpturen. Ze komen in inktzwart, Klein blauw en transparant. De transparante, modulaire vloerlamp is een echt statement stuk, een heuse lichtsculptuur. Verder is er een plaid en tot slot een lounge chair, in een mix van hard staal en zachte zwarte kussentjes.

Voor H&M zijn deze stuks verzamelstukken. Er komen er zeker meer.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn