U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Himolla: ‘Wij houden van Brussel!’

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Al jaren is Himolla vaste klant op de Meubelbeurs Brussel om zo tegemoet te komen aan de behoeften van de Benelux-markt. ‘Voor ons is het belangrijk om nauwe, persoonlijke contacten en een wederzijdse vertrouwensbasis te onderhouden. Zo kunnen we strategieën uitwerken en voor elke klant een individueel en succesvol assortiment ontwikkelen. Het succes van onze klanten is ook ons succes,’ aldus Monika Schaumeier, Export Manager voor de Benelux-markt. ‘Een andere doel is om naast het productassortiment ook de sfeer en het Himolla-DNA tastbaar te maken op de POS (Point Of Sales)’.

Monika: ‘Dit jaar worden alleen maar hoogtepunten uit de gloednieuwe collectie in het bankstelgedeelte getoond, net als een échte innovatie op het gebied van bankfuncties. Als zetelspecialist presenteert Himolla een breed scala aan bekroonde designs, functies en technologische ontwikkelingen. De kleren maken de man, dus zorgen frisse designs, nieuwe stoffen, ledersoorten, texturen en kleuren voor de nodige charme.

https://www.himolla.com/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn