U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Het ultieme comfort: de slaapbanken van BEKA®

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Op de beste plek ter wereld … komt het beste van twee werelden samen. Beka® past haar expertise toe op slaapbanken met ultiem comfort als resultaat. Overdag kan je heerlijk vertoeven in de zetel, ’s nachts zorgeloos tot rust komen op een GELTEX® matras. Het assortiment heeft een slaapbank voor elk gebruik: van dagelijks, tot regelmatig of sporadisch. Ze zijn in verschillende stoffen verkrijgbaar, waardoor ze passen in ieder  interieur. Een perfecte aanvulling van het Beka®-assortiment nu woningen en slaapkamers steeds kleiner worden.

De slaapbankcollectie bestaat uit vier slaapbanken: Horizon, Modular, Cloud en Moon. Hoewel ze voor verschillende gebruiken bedoeld zijn, bieden ze allemaal uitzonderlijk comfort dankzij de Beka® GELTEX® matras. Daarnaast zijn ze alle vier eenvoudig te openen en te sluiten. Bovendien kan je de vier slaapbanken in maar liefst zestien verschillende stoffen bestellen. Zo kan je jouw persoonlijke beste plek ter wereld creëren.

https://www.beka.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn