Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Het renovatieproces vordert traag maar gestaag bij W. Schillig

CEO Erik Stammberger: ‘We werken er hard aan om het bedrijf te herstructureren en de insolventieprocedure te beëindigen. Het faillissementsplan is inmiddels ingediend en goedgekeurd met akkoord van de crediteurencommissie en de bewindvoerder. De rechtbank heeft 17 januari 2024 vastgesteld als datum voor de schuldeisersvergadering waarop zal worden beslist over de aanvaarding van het faillissementsplan. Het plan voorziet dat eind maart 2024 een gegarandeerd quotum aan de schuldeisers zal worden uitbetaald en dat de insolventieprocedure eind mei 2024 zal worden opgeheven.’

Nieuwe bedrijfsstructuur

‘De geïdentificeerde en besloten herstructureringsmaatregelen zijn in uitvoering. Een essentieel onderdeel van het renovatieconcept is het optimaliseren van bestaande processen en het reduceren van de complexiteit in de productie. We hebben alle onderdelen van het bedrijf onder de loep genomen en geanalyseerd. Op basis hiervan hebben we een routekaart
ontwikkeld voor de implementatie van de nieuwe bedrijfsstructuur, die we nu stap voor stap doorlopen’, zegt Ole Brauer (Anchor Advokatenkantoor), die als herstructureringsmanager toezicht houdt op het zelfbestuur. wE zijn erg blij dat onze zakenpartners en klanten ons op vele manieren steunen en hun loyaliteit en solidariteit met het bedrijf uiten. Alle koersen zijn gezet voor een succesvolle voortzetting, we kijken met vertrouwen naar de toekomst!”

Over Willy Schillig

De geschiedenis van Willi Schillig Polster Möbelwerke begon in 1949 als een kleine mandenmakerij.

Tegenwoordig is het familiebedrijf – inmiddels in de derde generatie – een van de toonaangevende, internationaal actieve meubelbedrijven met hoofdkantoor in Ebersdorf Frohnlach in Opper-Franken.

Het ambachtelijke bedrijf creëert op verschillende locaties perfect vervaardigde banken en fauteuils met een uitzonderlijk zitcomfort. Een zitcomfort waarin de kennis en innovaties van bijna 75 jaar ervaring zijn verwerkt. Hoogwaardige materialen en uitgebreide kennis op het gebied van leer en stoffen vormen de basis voor functionele en duurzame meubels, ontworpen voor mensen die waarde hechten aan design, comfort en lifestyle.

https://www.schillig.de/en

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn