U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Het kamerscherm als inspiratiebron

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Isabelle de Borchgrave: vrije geest

Meestal baseert deze  globetrotter het thema voor haar papieren art works, haar tafels of bronzen beelden op haar inspiratie bij de terugkeer van een reis. Voor deze expo zijn haar ontdekkingsreizen – zoals bij zovelen – uiteraard veeleer innerlijk: de reis speelt zich rond haar atelier af.

De artieste heeft al jaren wat met oude Japanse kamerschermen. Maar er is meer: zo toont ze opnieuw schilderijen op geplisseerd papier, een ambacht dat ze perfect in de vingers heeft.

Deze tentoonstelling onthult ook nieuwe meubelen, objecten van goud- en rooskleurig geplooid brons waarop de kunstenares in hetzelfde massieve materiaal gigantische granen en bonen heeft aangebracht. Armaturen, luchters van pluimen die dubbele tafels in beschilderd glas verlichten, maken deze tentoonstelling compleet.

Isabelle de Borchgrave, Free Spirit van 20 april tot 20 juni 2021, in haar prachtig atelier aan de Vleurgatsesteenweg 73a in Brussel.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn