U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Herwig, partner Els Van Pelt, is niet meer

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

‘Met een scherpe blik had je een realistische kijk op het leven, en met een beetje vindingrijkheid wist je dat altijd boeiend te maken. Je was ernstig en steeds erg gericht op resultaat, maar door je gevoel van humor en je warme omgang met mensen was je nooit saai en steeds gevat.Inspirerend voor ons allen. Levenslustig, warm, moedig, ondernemend, intens, complex. Na een rijkgevuld en gevarieerd leven, waren de laatste jaren een rollercoaster van onzekerheid, vreugde, angst en pijn. Je kon niet meer zonder zorg, veel zorg. Maar de liefdevolle steun en zorgen waarmee je omringd werd gaven je een warm gevoel en extra kracht. Dankbaar voor de kleinste attentie, voor elke blijk van warmte en liefde. Met veel respect voor je verzorgers en verplegers, met tot op het einde steeds een dankbaar woord en een lieve blik.’

We willen op een mooie, serene manier afscheid nemen. Als vrienden die hun vriend begeleiden. Samen herinneringen ophalen en zo een stukje troost en houvast vinden.
Laat ons aan Herwig denken hoe hij was toen hij alles nog kon. We nodigen u uit om dit afscheid te vieren in De Ark, op het Eilandje, met zicht op de Schelde en de Antwerpse haven. De ark, als symbool van veiligheid en overleven, voert ons terug naar onze roots, naar mysterieuze Bijbelse verhalen.
Een ark voor de laatste reis van Herwig. We wensen hem een goede vaart…

Afscheidsviering op 2 april 2022 om 11u30 in De Ark
Siberiastraat z/n (naast Het Pomphuis en tegenover het Havenhuis)
2030 Antwerpen
Met pijn en verdriet, maar dankbaar voor alle mooie herinneringen:
Els, je trouwe soulmate en levensgezel
je prachtige dochters Laila en Karina, en echtgenoten Philippe en Paul, kinderen en kleinkind
Karin † en Ellen, je lieve plus dochters en echtgenoten Louis Philippe en Erwin
Alex, Max, Liv en Noa, ze zullen hun lieve Pappi missen
En heel de familie Adriaensens en Van Pelt
Els Van Pelt
Kattendijkdok-Oostkaai 62/115 – 2000 Antwerpen
els.vanpelt@telenet.be
www.condoleances.be/herwigadriaensens

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn