U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Hay viert het voorbije jaar

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Voor nieuwe producten is het wachten tot de lanceringen midden februari, maar bij Hay zijn ze helemaal klaar om te feesten. Want straks blazen ze twintig kaarsjes uit en ook het voorbije jaar hebben ze goed gescoord. Ze bedanken dan ook iedereen die de Hay-filosofie heeft willen mee uitdragen. Het voorbije jaar waren er talloze collabs met designers van overal en werd het nieuwe HAY House gelanceerd tijdens 3 days of Design in Kopenhagen.

Hay startte het jaar met een samenwerking met de Deense artiest endesigner Nina Nørgaard, wat goed was voor een limited edition van glaswerk in geestige kleurtjes: de Nina Coupe Glass Collection. Met CHART werd samengewerkt rond het iconische werk van de Ijslandse artiest Loji Höskuldsson, goed voor een haast poëtische sofa van tien meter, de Mags Soft sofa.

En niet te vergeten: Hay had ook aandacht voor Belgisch designtalent en werkte samen met het duo Muller Van Severen, voor de Arcs serie.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn