U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Handmade in Brugge voortaan te zien in Sashuis

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Dat handgemaakt in de lift zit, weet iedereen. In Brugge kunnen stedelingen en toeristen al tien jaar kennismaken met het rijke Brugse ambachtelijke verleden, maar ook met het creatief ambachtelijk ondernemerschap van vandaag en dat dankzij Handmade in Brugge. Dat ontstond als een kwaliteitslabel ‘Maker Handmade in Brugge’ en promoot al die tijd het handmade aspect, van pottenbakkers tot koekjesmakers, hoedenmakers tot houtbewerkers. Via een brede publiekswerking inspireert en stimuleert het Handmade-verhaal innovatie, door de makers zelf aan te zetten tot co-creatie, en bouwt het zo aan een sterke community.

Een eigen stek waar het stadsbewoners en bezoekers ook in levende lijve kennis kunnen maken met deze ambachtslui en hun werk, en waar makers, creatieve ondernemers en jonge starters elkaar ook onderling kunnen treffen, vormde nog een belangrijke ontbrekende schakel binnen het geheel van de werking van Handmade in Brugge. Het Sashuis wordt voor Handmade in Brugge een hotspot waardoor het zichzelf nog sterker zal kunnen profileren. Ook de stad Brugge zal hierdoor haar imago van stad van inspirerende makers extra in de verf kunnen zetten.

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 november kan het brede publiek het Sashuis volop ontdekken en beleven tijdens het feestelijk openingsweekend. Daarna is het Sashuis vier dagen per week open en vrij te bezoeken.

Laat je in het Sashuis verrassen door de mooie mix van gevestigde waarden en nieuw talent, door de eeuwenoude én hedendaagse technieken!

Handmade in Brugge – Sashuis, Wijngaardplein 14, open van woensdag tot zaterdag: 10u30 tot 17u30

www.handmadeinbrugge.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn