U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Habitat Valencia, de belangrijkste beurs in Spanje, mag terugblikken op een geslaagde editie

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Habitat is de grootste beurs in Spanje te Valencia. Er daagden veel bezoekers uit het Iberisch schiereiland en het zuiden van Europa op, maar ook Noord -en Zuid-Amerikanen staken de oceaan over. Echt bezoek uit de Lage Landen konden we niet ontwaren. Het was in alle geval gezellig kuieren in de ruime hallen, waar de standhouders veel bezoekers mochten verwelkomen. Vanuit Belgische hoek tekenden Roolf Living, Castle Line en Umbrosa present.

Zekerheid troef, ruime keuze

Onopvallend opvallend waren de vele zachte, natuurlijke kleuren. Qua materialen zijn stof, bouclé en massief hout massaal op het appel. Alles voelt zelfs wat Scandinavisch aan. Hier en daar doemt roze of felgeel op. De stadhouders focussen op het outdoor, salons, verlichting, slaapcomfort en design.

Nood aan duidelijkere segmentering

Wat voor verbetering vatbaar is, is een duidelijk schematisch plan voor de bezoeker om de standhouder snel terug te vinden en een logische verdeling qua segment. Een werkpunt, al mag de organisatie zeker terugblikken op een geslaagde editie.

Tom Steenhoudt

www.feriavalencia.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn