U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Haarhuis en Jansen en Revor Group kruipen samen in bed

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Exclusieve samenwerkingsovereenkomst afgesloten op de Woonindustrie te Nieuwegein

In de maand juni startten beide partijen al een eerste samenwerking waarbij Revor high-end boxspringmodellen produceert met een unieke eigen stoffencollectie voor Haarhuis en Jansen (met o.a. BAS, de nieuwe aanpasbare box van Haarhuis & Janssen).

Jeroen en Cees van Haarhuis & Janssen: ‘Tijdens een bezoek in augustus aan de 35.000 m² grote fabriek en showroom in Kortrijk was er een match én de goesting om samen veel meer te gaan doen. De brede collectie met merken als Styldecor (high-end tijdloze luxebedden), Revor (jonge , frisse en innovatieve bedden-en slaapconcepten) en Jaritex (eerder privatelabel en in het goedkopere midden-gamma) sluiten perfect aan op de Nederlandse markt’.

Haarhuis en Jansen wordt de exclusieve agent voor de Revor Group in Nederland

Jan Maes, de eigenaar van Revor Group: ‘Wij zijn vooral actief in België, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland en doen wel wat in Nederland, maar we merken dat dit niet altijd eenvoudig is. Nu zijn we ervan overtuigd dat we een topteam hebben gevonden met H&J en streven we naar een mooi dealers-netwerk waarbij regionale bescherming, marge, kwaliteit en service prioriteiten zijn. Wij houden van de no-nonsense mentaliteit van H&J en willen er gewoon samen volle gas voor gaan’.

Haarhuis en Jansen wordt dus de exclusieve agent voor de Revor Group in Nederland, andere merken in hun portefeuille zijn Viking Beds, Hypnos, Daune en Haarhuis en Jansen.

Jan Maes: ‘Op de Meubelbeurs van Brussel staan het team van Haarhuis en Janssen en Revor klaar om de Nederlandse dealers wegwijs te maken in de collecties van de drie merken en ook om ons 70 jaar oude biermerk MEME te ontdekken’.

Revor Group is een Belgisch bedrijf dat werd opgericht in 1972 en sedert 2000 eigendom is van Jan Maes. Door een reeks overnames van Styldecor, Jaritex en Revor International in Hongarije is Revor uitgegroeid tot een bedding speler met 300 werknemers en een omzet van 35 miljoen euro.

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn