Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Grootste rommelmarkt van België op parking van Ikea

Op zaterdag 8 juni organiseert IKEA België de grootste rommelmarkt van België: acht rommelmarkten zullen gelijktijdig plaatsvinden op de parkings van alle Belgische winkels. Dankzij het initiatief wil de multinational op een nieuwe manier Belgische consumenten aansporen om hun meubels en andere spullen een langer leven te geven. 

Iedereen is welkom op de enorme rommelmarkt om spullen te verkopen die niet meer gebruikt worden, om leuke koopjes te scoren of simpelweg om wat rond te struinen. Het initiatief wordt de grootste rommelmarkt van België en zal plaats vinden op zaterdag 8 juni 2024 op de parkings van de acht Belgische winkels (Anderlecht, Arlon, Gent, Hasselt, Liège, Mons, Wilrijk en Zaventem).

Het initiatief ligt in lijn met het engagement van IKEA om het dagelijks leven van zoveel mogelijk mensen te verbeteren door “een aangename en betaalbare thuisomgeving mogelijk te maken” en tegelijkertijd “circulaire, duurzame consumptie aan te moedigen.”

IKEA België wil mensen samenbrengen om een dagje te vertoeven in een gezellige setting en hen ook aanmoedigen om hun spullen een tweede of derde leven te geven,” vertelt Nathalie Van Edom, Sustainability Manager bij IKEA België.

Alle soorten meubels en spullen kunnen worden verkocht, ongeacht de grootte of het merk. Toegang tot het evenement is gratis voor bezoekers. Standhouders moeten hun plaats online reserveren. Hiervoor betalen ze een bijdrage van €5 die gedoneerd zal worden aan “Welkom Thuis“, het project dat kwetsbare eenoudergezinnen ondersteunt. Na hun inschrijving ontvangen standhouders een online bevestiging met praktische informatie. De plaatsen zijn beperkt.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn