U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Gronn ziet de wand groen

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Met de verticale tuinen van GRØNN verandert de gevel, veranda of overkapping in een groene oase zonder dat de planten ruimte in beslag nemen. De planten zijn namelijk verwerkt in de wand. GEVEL by GRØNN tovert elke saaie buitenmuur om tot een prachtig levend ecosysteem. De groene gevel geeft een positieve vibe aan de omgeving. Het grote voordeel: Dit systeem biedt voldoende ruimte voor een sterkte wortelontwikkeling en wateropslag. Via een doordacht overloopsysteem wordt het water eenvoudig over de wand verdeeld.

Gevel by GRØNN kan geheel op maat worden gemaakt. Je kunt zelf kiezen voor de kleur en coating. GRØNN voorziet in een totale ontzorging: van advies, tot ontwerp, montage en onderhoud door vakkundige partners. De montage is mogelijk op alle typen buitengevels, balustrades en afscheidingen. Naar wens kan de groene wand worden voorzien van een irrigatiesysteem zodat de beplanting altijd wordt voorzien van de juiste hoeveelheid water. Het uitgangspunt van de constructie van dit kwalitatief hoogwaardige en duurzame roestvaststalen systeem, is de wortelontwikkeling van de planten waardoor de planten goed kunnen groeien en lang meegaan. De montage is snel en eenvoudig te realiseren.

www.gronn.eu

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn