U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Gratis tickets voor meubelbeurs MEBLE POLSKA 2022 alleen online te vinden

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Van 16 tot 19 mei 2022 vindt Meble Polska, het grootste meubelinkoopplatform in Polen te Poznań, plaats.

De laatste editie in februari 2020 – net voor het uitbreken van de pandemie – werd bezocht door meer dan 22.000 mensen uit 69 landen. 38 procent van de bezoekers waren meubelinkopers uit het buitenland. Naast een grote groep retailers die het Poolse detailhandelsnetwerk vertegenwoordigen, wordt de beurs van Poznań aangedaan door de meeste grote Europese inkoopgroepen, meubelketens, groothandelaars en online spelers, over alle continenten heen.

Er wordt een breed scala aan meubels getoond: naast betaalbare meubels uit vezelplaat, zijn er ook producten van massief hout en high-end stukken te zien zijn. Uiteraard ook immens veel salons en matrassen waarin Polen dan ook de onbetwiste wereldleider is.

Exclusiviteit wordt er aangeboden aan belangrijke kopers met de grootste aankoopbudgetten. Deze collecties worden gepresenteerd in gesloten ruimtes, de zogenaamde “geheime” kamers.

Tot 15 mei geldt er een gratis e-ticket, alleen online geregistreerde bezoekers krijgen deze toegangskaart. Door vooraf via het internet te registreren, vermijd je als bezoeker wachtrijen en spaar je geld uit. Voor een fysiek ticket ter  plaatse wordt een administratiekost van 50 Zloty (+/-11 EUR) aangerekend.

Inschrijven kan via Tickets and additional information (meblepolska.pl)

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn