Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Gratis naar DOMOTEX 2024: dit zijn de highlights

Op het gebied van vloerbedekkingen en interieurontwerp geldt DOMOTEX als wereldwijd toonaangevend event. De komende editie belooft een inspirerende reis te worden in de toekomst van vloerinnovaties. Van 11 – 14 januari 2024 is Hannover het epicentrum van nieuwe trends, innovatieve producten en grensverleggende technologieën op het gebied van harde en zachte vloeren. Een vooruitblik op de highlights van DOMOTEX 2024.

Al tientallen jaren is DOMOTEX het ontmoetingspunt voor de wereldwijde vloerindustrie, en geldt daarmee als succesformule die de werelden van tapijten en vloerbedekkingen op één plek samenbrengt. Met ruim 1.000 deelnemende bedrijven en speciale displays biedt DOMOTEX in januari opnieuw een uitgebreid marktoverzicht van alle innovaties en expertise in de vloerenbranche. 

FLOORED BY NATURE

In een tijd waarin duurzaamheid, innovatie en individualiteit centraal staan, fungeert het beursthema FLOORED BY NATURE als aanmoediging voor verbinding met de natuur, bevordering van het gebruik van natuurlijke materialen en het stimuleren van out-of-the-box denken. Duurzaamheid is niet alleen een trend, maar wordt steeds meer gezien als een essentiële factor bij de keuze voor een vloerbedekking. 

Ook worden de trends beïnvloed door een grotere nadruk op comfort en welzijn. Er is een verschuiving naar tapijten en vloerkleden met hoogwaardige materialen, waarbij gezondheid en akoestiek steeds belangrijkere overwegingen zijn.

Met The Green Collection in Hal 23 komt het hoofdthema FLOORED BY NATURE tot leven: met presentaties en innovatieve producten van gerenommeerde architecten, interieurontwerpers en designers. Een bijzonder hoogtepunt tijdens de 2024-editie is Insight Italy, want voor het eerst zal DOMOTEX een specifieke focus op een land presenteren. Hierbij wordt een inkijk gegeven in de trends, ontwerpen en innovaties van de Italiaanse tapijt- en vloerenindustrie.

domotex
vakbeurs domotex
vakbeurs
domotex beurs

Benelux op DOMOTEX

De Benelux geniet internationale erkenning in de vloerenbranche vanwege een toonaangevende positie in design en innovatie. De focus op duurzaamheid, met inspanningen voor milieuvriendelijke productiemethoden en het gebruik van circulaire materialen, draagt bij aan de reputatie als een voorloper in de branche. Mede daardoor steekt een grote groep bedrijven in januari de grens over om hun producten en expertise te presenteren aan een internationaal publiek. 

De deelnemende bedrijven uit België en Luxemburg zijn: ABETECH-ABRASIFS, Bejimac, Belgiqa United, DECOSPAN, Empire Carpets International, EOC Belgium, Floorify, ICOFORM, ITC Co, I4F Licensing, Labeco, Lamett Europe, Nobel Flooring, Oneflor Europe, Royal Flooring, Sterras, BO Flooring Industries, Uny Group en VANDEWIELE. Vanuit Nederland zijn dit: Almelose Borstelindustrie, Bamdura, Bijlard International, Brink & Campman, Timberline International, DecoRad Systems, European Design Collection, Dutch Hardwood Flooring, Estillon, Flamingo Parket, Floorigo, G.T.Floor, Hamat, Heywood Vloeren, ITC Natural Luxury Flooring, Mac Lean Products, MD Entree, mFLOR International, de Nederlands Chinese Handelskamer, Overmat Industries, Rinos, Soest Ingenieursbureau en Handelsonderneming, Trivec en Zargar.

Bezoek DOMOTEX 2024

Het vierdaagse beursprogramma omvat een breed scala aan presentaties door gerenommeerde architecten, interessante fora en live-action zones. Van 11 – 14 januari 2024 is Hannover de place to be voor inspiratie, met de nieuwste producten, innovaties en toepassingen in de floorcovering-sector. Wij nodigen u daarom graag uit om DOMOTEX 2024 te bezoeken. Via deze link kunt u een gratis inkomkaart registreren.

 

vakbeurs flooring

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn