Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Grappige blow-ups van Home Studyo

Home Studyo, een nieuw Belgisch designmerk, lanceert Blow Up, een allereerste collectie. Home Studyo werd opgericht door Mathieu Van Damme (Case Studyo) en Esther Noben (Toykyo) en creëert speelse keramische gebruiksvoorwerpen die kunnen gezien worden als vrolijke toevoegingen in elk interieur.

Home Studyo wil een alternatief bieden voor duur en exclusief collectible design enerzijds en onpersoonlijke massaproductie anderzijds. Ze creëren handgemaakte, betaalbare en alledaagse gebruiksvoorwerpen met een twist. De objecten zijn vrolijk en kleurrijk, herkenbaar en toch anders, waardoor het inspirerende blikvangers worden in elk huis.

De Blow Up collectie is een hedendaagse, speelse knipoog naar de opblaasbare plastic strandartikelen die herinneren aan jeugdig en zorgeloos zomerplezier. De objecten van Home Studyo – niet in plastic maar in keramiek – worden allen handgemaakt in Portugal.

Qua vorm zijn de objecten direct herkenbaar als vazen, bloempotten, spiegels en karaffen. Maar dankzij de levendige kleuren en de speelse, vrolijke, tromp-l’oeil-achtige benadering van de opgeblazen keramiek, wordt er een nieuwe, tactiele dimensie toegevoegd. Ze nodigen uit om aangeraakt te worden, gebruikt te worden, om plezier te brengen in het dagelijks leven.

Naast de Blow Up collectie is Home Studyo ook van plan om samen te werken met kunstenaars om collecties in beperkte oplage aan te bieden.

Alle objecten zijn verkrijgbaar via homestudyo.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn