U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Goud voor Franke

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Keukenspecialist Franke stapt met grandeur zijn gouden tijdperk in en introduceert een gloednieuwe collectie die zijn naam niet gestolen heeft: Mythos Masterpiece. De collectie omvat een reeks spoelbakken met bijpassende accessoires, kranen en zeepverdelers. Deze komen allemaal in luxueuze metaaltinten zoals sprankelend goud en schitterend brons. Een toevoeging aan iedere keuken voor een compleet on-trend interieur met een hoogwaardig karakter.

You are gold!

Trendjagers weten dat weelderige kleuren in de keuken scoren, zowel in opvallende accenten als in een algemenere kleur. In een volledig matzwarte keuken met marmeren accenten trekt een gouden spoelbak bijvoorbeeld ieders aandacht, verweef het goud verder in de keukenkasten of -lades voor een afgewerkt verhaal. Zij die houden van subtiliteit kiezen misschien eerder voor goud als exquise nuance, als zachte blikvanger in een lichter gekleurde keuken van bleke houtsoorten.

www.franke.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn