U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Goossens voelt zich goed in Antwerpen en verrast met tram

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Goossens Wonen voelt zich duidelijk thuis in Antwerpen. Eind 2021 overschreed de Nederlandse retailer letterlijk én figuurlijk de grenzen. En dat mag iedereen weten, dus regelden ze een Goossens tram die dwars door het centrum van Antwerpen reed.

Goossens op LinkedIn: Goossens – Eindelijk thuis in Antwerpen

Succesvol concept

De eerste inspiration store in Antwerpen lijkt dan ook grotendeels op de succesformule in Leidschendam, maar werd hier en daar wel wat gefinetuned voor de Belgische interieurshopper. Naast tientallen gestylde settings die voorzien zijn van sfeervolle en onderscheidende woon-en slaapitems, introduceert Goossens de nieuwste innovaties op het gebied van 3D-interieuradvies en staat de winkel vol digitale verkooptools. Via selfservice-schermen kunnen klanten bijvoorbeeld zelf hun favoriete items personaliseren en bestellen. De Goossens interieuradviseur krijgt daardoor meer tijd om de ‘reis’ van woonwens naar woonplan te begeleiden. Het onderscheidende concept zit dan ook in de mix van selfservice en persoonlijk advies.

Bart Goossens, algemeen directeur van Goossens: ‘Dit inmiddels succesvolle concept is dé Goossens store van de toekomst. Wij hebben al jarenlang bewezen ook de Belgische klant te kunnen bedienen via onze grenswinkels in Peer en Baarle. Ik heb er vertrouwen in dat onze klanten in en rond Antwerpen net zo enthousiast zijn. De combinatie van locatie, winkel en assortiment vormt samen een uitzonderlijke shopping experience.’

Over Goossens

Al meer dan 65 jaar is Goossens een begrip in de woon- en slaapbranche. Het bedrijf wordt gerund door Bart Goossens, die als derde generatie een eigen signatuur geeft aan het familiebedrijf. Tijdens de transitie is het merk onder handen genomen en daarmee ook de strategie aangescherpt. De nieuwe propositie ‘Eindelijk thuis’ is essentieel in de gedreven ambitie: Goossens wil in 2030 de grootste en meest duurzame bijdrage leveren aan woongeluk.

Bart Goossens: ‘Pas als je je thuis fijn voelt en dus woongeluk ervaart, kun je alles uit het leven halen. Dit geluk vind je in een interieur dat bij je past.’. De inspiration store is met zijn 1.500 m2 te vinden aan de Boomsesteenweg in Antwerpen, naast IKEA.

Woonwinkel Goossens Wonen & Slapen | Goossens

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn