U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Goede vibes op jubileumeditie Unimeubel-beurs

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

In de hallen van Moeskroen was het de voorbije dagen weer Unimeubel-showtime. Voor de 40ste editie zetten heel wat fabrikanten hun beste beentje voor, met nieuwe concepten inzake bedding, kantoor- of huismeubilair.

De leden van aankoopgroepering Unimeubel tekenden massaal present, het voelde goed aan om opnieuw fysiek met enkele spelers van gedachten te kunnen wisselen. S’middags werd het aangename aan het nuttige gekoppeld. Met een verfijnde 3 gangen lunch waar de unimeubel leden en fabrikanten verbroederden. 

Vielen op: Van Landschoot met een mooi instapmodel van bed, De Eiken Zetel met een pak recliners, Ada met verschillende bedding-systemen met mooie tweed-texturen, Revor met een viertal topmatrassen en Polypreen met een exclusieve matrassenlijn. 2 nieuwe firma’s uit Nederland hopen als speler in de tafelbranche ook met Belgische winkeliers zaken te doen.

Meubihome sprak er onder meer met de vertegenwoordiger van het Franse merk Gauthier (‘De beurs van Brussel komt voor ons net iets te vroeg dus doen we niet mee’) en met Hans Vandendriessche (grote man achter Modulax) die ons alvast meegaf dat de recliner aan een tweede leven begonnen is en steeds meer jonge mensen aanspreekt. Met hem leest u in de volgende editie van Meubihome een groter interview.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn