U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Glenn De Maeseneer is nieuwe topman bij Meubelbeurs Brussel

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Glenn De Maeseneer (links op de foto) is de nieuwe managing director van de Meubelbeurs Brussel. Hij volgt Lieven Van den Heede op, die 16 jaar dienst deed bij de Meubelbeurs,  de laatste 7 jaar als managing director. Dat is midden augustus in een persbericht verduidelijkt.

De nieuwe directeur heeft jaren ervaring als sales en project manager, zowel in binnen- als buitenland en heeft volgens de Raad van Bestuur van de Meubelbeurs Brussel alle nodige skills in huis om de vooropgezette doelen te halen. ‘Op korte tijd heeft hij het vertrouwen terug weten te winnen van onze exposanten en zijn visie naar de toekomst toe is absoluut in lijn met hoe wij het zien’, zegt Luc Meers, de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van Meubelbeurs Brussel. ‘Toch is de sector voor Glenn redelijk nieuw, maar hij heeft elders al bewezen wat hij kan.’

‘Het doel?  De markt blijven ondersteunen op een financieel gezonde manier en met de zichtbaarheid die zowel exposanten als bezoekers verdienen. Een persoonlijke relatie onderhouden met zowel exposanten, bezoekers als fabrikanten blijft erg belangrijk voor ons. Daarom zal het team ook verder worden uitgebreid. Kwestie van de kwaliteit van de service te blijven bewaren.’

In het persbericht worden zowel team als Raad van Bestuur voorgesteld.

  • Glenn De Maeseneer is als managing director naast zijn commerciële activiteit verantwoordelijk voor het runnen van het bedrijf. Hij moet waken over een optimale organisatie zodat alle stakeholders kunnen rekenen op een uiterst kwalitatieve samenwerking. (contact: gdm@furniturefairbrussels.be)
  • Christine De Visscher is de nieuwe operational manager, verantwoordelijk voor alles wat met organisatie en standenbouw te maken heeft. Christine heeft 28 jaar gewerkt voor Brussels Expo en was de voorbije jaren een bekend contact voor de Meubelbeurs. Zij kent de beurs door en door.  (contact:  cdv@furniturefairbrussels.be)
  • Thomas Hibert  is (na een korte break) terug als marketing- en communicatiemanager. Hij wordt de man achter sterke campagnes en zal zorgen voor een nieuw en fris elan. (contact: th@furniturefairbrussels.be)

Even de Raad van Bestuur op een rij:

Luc Meers van Mecam (voorzitter) en Marc Veldeman van Veldeman Group (vice-voorzitter)

En verder Gratia Vanderschelden (Perfecta), Hans Vandendriessche (Medal) en Dirk Steenbeke (Passe Partout)

Het persbericht sluit af met de melding dat voor de komende editie van Meubelbeurs Brussel nu al 80 procent van de bezettingsgraad is behaald, wat beter is dan wat vorig jaar in november behaald werd.

www.meubelbeurs.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn