U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Giorgetti opent eerste winkel in New York

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Het Italiaanse designlabel Giorgetti bestaat dit jaar 125 jaar en dat zullen we geweten hebben. Nieuwe showrooms openen wereldwijd. Klanten kunnen er de wereld van Giorgetti in haar totaliteit ervaren. Weken na de opening van een nieuw showroomconcept in Milaan met “Giorgetti Spiga-The Place”, richt het label de aandacht nu op het hart van de Big Apple. Giorgetti opende er een spectaculaire nieuwe 1.000 vierkante meter Penthouse Atelier in het hart van Manhattan.

New York, een levendige en bruisende metropool waar alles gebeurt, is e’n belangrijke mijlpaal voor Giorgetti. Deze nieuwe monobrand-winkel voegt zich bij de reeds bestaande monobrand vestigingen in Boston, Houston en Los Angeles en in de loop van 2023 zullen er nog twee monobrand vestigingen bijkomen in Miami en Washington DC.

Deze uitbreiding is een belangrijke ontwikkelingsstrategie voor de Noord-Amerikaanse markt, die heeft bewezen zeer ontvankelijk te zijn voor de hoge kwaliteit van Made in Italy design.

‘In de afgelopen jaren hebben we besloten om te investeren in ruimtes die de complete wereld van Giorgetti neerzetten’, zegt Giovanni del Vecchio, CEO Gruppo Giorgetti. ‘Producten die schoonheid en functionaliteit combineren en het resultaat zijn van onverzettelijk onderzoek naar afwerkingen, vormen en kleuren. New York is het epicentrum van kunst en creatie: culinaire en winkelhoofdstad, bakermat van mode en trends, New York heeft voor iedereen iets onweerstaanbaars. Openen in een van de belangrijkste steden in de VS, en de wereld, is niet alleen een fundamentele stap op ons pad van internationale groei, maar het is het natuurlijke antwoord op onze wens om nieuwe trends en ideeën te onderscheppen en te beïnvloeden.’

‘De Amerikaanse missie van de Groep is het overbrengen van de knowhow van het bedrijf in het beheer van projecten op elke schaal, horeca of woningen, terwijl het overbrengen van de ‘Giorgetti stijl’ die staat voor eeuwen van traditie en vakmanschap, een cultuur van productie en designidentiteit.’ Dat zegt Moreno Vitaloni, CEO Giorgetti USA. ‘Met deze sterke punten willen we onze marktpositie verstevigen.”

Giorgetti Atelier New York is gevestigd in NoMad, een van de meest levendige designdistricten van Manhattan en beslaat de bovenste twee verdiepingen van een historisch gebouw op de hoek van Fifth Avenue en 34th Street.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn