U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Gert-Jan Smits verlaat Flinders

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Geert-Jan Smits, de man die het Nederlandse interieurbedrijf Flinders oprichtte en groot maakte, slaat nieuwe wegen in. Deze week raakte bekend dat Flinders en NINE UNITED samen in zee gaan. De grootste online woonwinkel in het topsegment van de markt in B en NL (zie ook het verhaal in het voorbije meinummer van Meubihome, red) komt in handen van Nine United Ecommerce, een onderdeel van Nine UNited A/S uit Denemarken. Dat bedrijf heeft onder meer ook de Bestseller-modegroep in de portefeuille.

Geert-Jan Smits wil even een sabbatical inlassen maar zou daarna een innovatief en duurzaam initiatief binnen de meubelindustrie starten. COO Oscar Diele volgt Geert-Jan Smits op als CEO van Flinders. Nu al is beslist dat Flinders Zaandam (zie foto) zal sluiten. De fysieke winkel steeg nauwelijks in omzet het afgelopen jaar, in tegenstelling tot de 50 procent groei van het bedrijf online.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn