U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Geometrie op de vloer

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Voor iedereen die een touch van Art Deco in zijn woning wil en liefhebber is van een chique hotelinterieur, lanceert EBRU de Metropole tapijten uit de Elements collectie. De Elements collectie bestaat uit zowel hand getufte, handgeweven als machine geweven tapijten.

De Metropole tapijten uit de Elements collectie vallen op door hun veelzijdige design, waaronder een breed scala aan krachtige geometrische vormen. Afhankelijk van het interieur kies je voor een klassieke zwart/wit uitvoering, een ton-sur-ton in beige of een gewaagde multi color uitvoering.

De tapijten kunnen o.a. worden vervaardigd uit Wol met Tencel. Dit is een 100% natuurlijk materiaal dat duurzaam geproduceerd wordt. Goed voor mens en milieu dus. Niet verwonderlijk dat Tencel een ‘rising star’ is onder duurzame ontwerpers. Het wordt gemaakt van houtpulp afkomstig van eucalyptusbomen.

Er is keuze uit een bijzonder scala aan designs. Binnen het brede kleurenpalet van 1000 kleuren zijn ook custom wensen mogelijk. Uitvoering en maatvoering is afhankelijk van de wensen van de klant, vierkant, rechthoek, rond, ovaal of loper.

Voor toepassing kan worden gedacht aan een woonkamer, slaapkamer of  (home)office. Maar het tapijt is ook geschikt voor commerciële toepassingen. Een tapijt is de finishing touch van het interieur, het geeft de vloer een upgrade, geeft warmte en een comfortabel gevoel en biedt een podium voor de eethoek, bank of het bed.

www.ebru.nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn