Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Gardiente – Home of Outdoor Living – neemt een pauze in 2024

Sinds 2014 vestigde Gardiente zich als centraal ontmoetingspunt voor de outdoorliving-sector en werd ze altijd zeer gewaardeerd om het kleine maar fijne karakter.

De organisatoren moeten met pijn in het hart toegeven dat de huidige boekingssituatie niet voldoende is om een beurs te kunnen organiseren.

Daarom zal Gardiente dit jaar niet als beurs plaatsvinden van 8 tot 9 september in het expositiecentrum Hofheim Rhein-Main.

Vooruitzichten?

De organisatie wil Gardiente niet uitstellen zonder een alternatief voor te stellen. Voor ge├»nteresseerde fabrikanten zou er op de oorspronkelijke datum van 8 – 9 september 2024 een samengesteld showroomconcept kunnen zijn, dat vakbezoekers en exposanten uitnodigt om op kleinere schaal te bestellen, te dialogeren en te netwerken.

Ze blijven in nauwe en gezamenlijke dialoog met de branche om Gardiente in de toekomst met een frisse en innovatieve conceptuele aanpak voort te zetten. Een uitstel of een tweejaarlijkse rotatie zouden bijvoorbeeld spannende benaderingen kunnen zijn voor een geoptimaliseerd beursconcept.

https://www.gardiente.de

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn