U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

GANG in Luxemburg kiest voor Gubi

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Alweer een mooie horeca referentie met GUBI meubelen via First Floor in Luxembourg met de Gubi Beetle 2.0 stoelen.

De horeca zaken Grand Café by Red Beef, Um Plateau en Specto (chef-kok Morris Clip) maken deel uit van een grote foodhall van 1.800 m2 in het winkelcentrum Bertrange. Er werd 2,5 jaar lang  aan gewerkt en het resultaat mag er zijn: G.A.N.G in het Belle Etoile winkelcentrum.

G.A.N.G bestaat uit 2 restaurants, 1 bar en 1 foodhall. ‘De naam G.A.N.G. staat voor Générosité, Amour, Nourriture et Goût’, legt Stéphanie Jauquet uit, die samen met Salvatore Barberio het project heeft opgezet. ‘Deze naam is een verwijzing naar de vriendschapsbanden die ons verenigen, maar ook naar de groepering van verschillende concepten waarmee we de medewerkers van onze merken willen benadrukken’, legt de oprichtster van Grand Café by Red Beef uit.

In deze foodhall kan je ieder moment van de dag terecht: ontbijt, barista, pizza, pasta, rotisserie, hamburger, Aziatisch gerechten en ook een bierbar. G.A.N.G in La Belle Etoile, elke dag van 08 tot 01 uur.

foto credits Yoann Van Aerschot  – Vincent Lescaut

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn