U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

GamFratesi ontwerpt Vanity Mirror voor Gubi

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Als interieurobjecten dienen spiegels meerdere doelen, waardoor ze even complexe en veelzijdige decoratieve elementen zijn als verlichting. Naast de functionele rol van het bieden van reflectie, kunnen ze ook een enorm invloedrijke rol spelen bij het definiëren van een ruimte: door licht te sturen, een indruk van grootte te creëren, andere ruimtes te weerspiegelen, het buitenleven naar binnen te halen en textuur en interesse toe te voegen aan de ruimte. Bovendien kan een mooi vormgegeven spiegel een designstatement op zich maken.

Met de Vanity Mirror Collection voor GUBI heeft GamFratesi een familie spiegels gecreëerd die elk van deze rollen vervullen – reflecterend oppervlak, interieurverbeteraar en uitgesproken esthetisch object.

Deze nieuwe collectie wandspiegels neemt een bijna vergeten spiegeltypologie aan – de klassieke make-upspiegel van de boudoir kaptafel – en vindt deze op ingenieuze wijze opnieuw uit voor hedendaagse interieurs.

‘We wilden een type spiegel opnieuw uitvinden. Iets wat we bijna vergeten zijn in de moderne tijd. De klassieke kaptafel spiegel die meerdere perspectieven bood. Vandaar de naam: Vanity Mirror.’

www.gubi.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn