U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Fritz Hansen vertelt verhalen van fans

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Fritz Hansen stelt een reeks persoonlijke verhalen voor van mensen die leven met iconische designs van Fritz Hansen door de tijd en cultuur heen. Kijk binnen bij Belgisch interieurontwerpster en styliste Bea Mombaers en galeriehoudster en redactrice Carla Sozzani.

“At Home With” versmelt design, kunst, architectuur & cultuur. De verhalen laten de vele manieren zien waarop de ontwerpen van Fritz Hansen het leven van bepaalde mensen thuis verrijken. Creatievelingen uit de hele wereld stellen hun huis open voor Fritz Hansen en laten zien hoe zij leven met design en hoe hun leven aansluit bij de waarden die in de iconische meubels, lampen en accessoires van Fritz Hansen zijn verwerkt.

‘”At Home With” laat zien hoe inspirerende individuen met Fritz Hansen designs unieke ruimtes hebben samengesteld en deze hebben vertaald naar verschillende omgevingen en levens. Dit zijn ontwerpen die niet alleen functioneel zijn maar ook het verlengde vormen van een identiteit en op die manier ook met ons evolueren in de loop van de tijd’, vertelt Marie-Louise Høstbo, Creative Design Director bij Fritz Hansen.

De digitale serie ging deze maand van start en is gericht op een internationaal publiek. “At Home With” kan je volgen op de sociale media en website van Fritz Hansen. In deze eerst reeks wordt er een kijkje genomen in de huizen van Belgisch interieurontwerpster en styliste Bea Mombaers en galeriehoudster en redactrice Carla Sozzani. Wat zij gemeen hebben, is hun liefde voor de tijdloze ontwerpen van Fritz Hansen, maar wat hen onderscheidt zijn de unieke en persoonlijke verhalen achter elk stuk.

https://www.fritzhansen.com/en

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn