U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Fritz Hansen stoel: nieuwe kleuren

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Met trots presenteert Fritz Hansen hun nieuw assortiment kleuren en textiel voor de iconische Series 7 stoel van Arne Jacobsen. De bekleding aan de voorkant van de Serie 7 zitmeubelen biedt extra comfort en een verfijnde look voor een bruisend interieur.

Bij Fritz Hansen zijn ze ervan overtuigd dat er niets beter is dan een geweldig goed design. Design dat naast functie en vorm, nog een belangrijk doel heeft: kleur brengen in onze woning en ons dagelijks leven. Letterlijk!

De kleuren in dit bijzondere palet vullen elkaar en de iconische ontwerpen prachtig aan en zorgen voor eindeloze combinaties met subtiele warmte en harmonie. Deep Clay en Light Beige kunnen worden gebruikt als neutrale tinten om fellere kleuren met elkaar te verbinden, waardoor rustige en delicate kleurenfamilies ontstaan. Voor speciale projecten zijn maatwerk en aangepaste oplossingen beschikbaar, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Vorm, functie en kleur komen samen in ‘A Sense of Colour’ om binnenruimtes naar een hoger niveau te tillen met iconische verfijning en individuele expressie.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn