U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Forse uitbreiding distributie Emma in Europa

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De online matrassenaanbieder Emma breidt zijn aanbod in Europa uit. Sinds februari zijn Emma-matrassen verkrijgbaar in alle 269 Jysk-winkels in Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Portugal en Spanje

In Duitsland zijn de matrassen van het merk uit Frankfurt sinds juni 2021 opgenomen in alle 967 vestigingen van het voormalige Dänisches Bettenlager. In oktober van hetzelfde jaar werden Emma-matrassen, een merk van Franz Haniel & Cie, gelanceerd in tien van Jysk’s Europese online winkels.

De start in de fysieke handel buiten Duitsland is volgens Frankfurt de volgende stap binnen de samenwerking. Jysk, onderdeel van Lars Larsen, exploiteert momenteel meer dan 3.000 fysieke winkels wereldwijd en heeft de ambitie om te groeien naar 5.000 winkels. Naast de Deense werkt Emma samen met meer dan 200 retailpartners over de hele wereld. Volgens het bedrijf zijn Emma-producten nu beschikbaar op meer dan 3.500 fysieke contactpunten.

De lancering in meer Jysk-winkels in Europa maakt deel uit van Emma’s omnichannel-strategie, die een mix van online en on-site business omvat. Pär Myhrman, Global Key Account Director (Jysk) & Country Sales Director Retail Scandinavia bij Emma, ​​zegt: ‘Jysk is een belangrijke partner voor ons om de internationale expansie van onze omnichannel-strategie te stimuleren. We kijken ernaar uit om deze samenwerking samen uit te breiden om een ​​betere slaapervaring te bieden aan onze offline klanten in Europa.’

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn