U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Fijn dineren met Freistil

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Freistil geeft het begrip fine dining een nieuwe dimensie. Met de freistil120 eettafel en bijpassende stoelen freistil117 en freistil118 creëer je een perfecte opstelling en zijn tafelgasten welkom.

De freistil120 tafel uit de Dining-reeks kan tegen een krasje. Verkrijgbaar in massief eiken of met het stoere Fenix-oppervlak met soft-touch afwerking. Beide zijn goed: de freistil120 geeft je de vrijheid om te doen wat je wilt en beide versies hebben een visuele aantrekkingskracht.

De freistil117 stoel oogt als de perfecte gastheer. Een stoel gemaakt voor geweldige avonden met vrienden en familie. Goed gestoffeerd en ergonomisch gevormd – comfortabeler kan niet. freistil117 is niet alleen perfect om op te zitten – het strakke design en het elegante frame zijn ook aantrekkelijk om naar te kijken. Verkrijgbaar met of zonder armleuning.

De freistil118 stoel ziet er niet alleen goed uit, maar is ook zeer comfortabel om op te zitten. Leun achterover en ontspan dankzij de flexibele rugleuning. Haal een echte alleskunner in huis en laat hem passen bij jouw levensstijl. freistil118 uit de DINING-collectie heeft een flexibel ontwerp: een kunststof schaal met een afneembaar zitkussen óf afneembare hoes. Een stoel om het leven gemakkelijk te maken.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn