U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Fést werkt voortaan met de Kvadrat stoffen van Raf Simons

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Het Nederlandse designmerk FEST breidt haar stoffencollectie uit met een nieuwe stof: Vidar 4 by Kvadrat/Raf Simons. Geweven van bouclégaren heeft Vidar 4 een hechte doch grof-korrelige textuur. De duurzame stof bestaat voor 94% uit wol en is geproduceerd in Noorwegen. De kleuren van de stoffencollectie zijn samengesteld door bekroond Belgisch ontwerper Raf Simons en variëren van mosgroen, zacht roze en ijzig blauw tot toegankelijke naturel baksteen- en aardetinten. Zeven kleuren zijn opgenomen in de FEST-collectie en beschikbaar op alle ‘made to order’ meubels – van fauteuils en eetkamerstoelen tot modulaire banken.

Oorspronkelijk ontworpen door Fanny Aronsen, is Vidar 4 opnieuw gekleurd door Raf Simons – gekend om zijn collecties bij o.a. Jil Sander, Dior Women en Prada. Sinds 2014 werkt de Belgische ontwerper samen met Kvadrat en heeft hij een eigen collectie met hoogwaardige stoffen met diverse texturen en eyecatching, elegante kleuren. Beide vinden elkaar in een wederzijdse waardering voor verfijnd vakmanschap.

De Vidar 4-stof is uitnodigend en doet denken aan de hechte textuur van een favoriete trui. De zachte satijnen oppervlakteafwerking contrasteert met de schaduwtinten in de diepte van de stof. Dit samenspel geeft een veelzijdige, luxe uitstraling aan de intense kleuren in de collectie.

De FEST-collectie bestaat voor een groot deel uit modulaire meubels die met hun losse elementen geheel naar eigen smaak en specifieke woonwens zijn samen te stellen in meer dan 100 stofkleuren. De Vidar 4 is beschikbaar op alle ‘made to order’ FEST-meubels, van fauteuils en eetkamerstoelen, tot modulaire banken in meer dan 20 verschillende opstellingen per model.

www.festamsterdam.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn