U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Fèst waagt zich aan buitencollecties

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Het Nederlandse interieurmerk FEST introduceert vanaf medio maart 2022 een eerste buitencollectie. De collectie bestaat uit FEST’s populaire Dunbar-zetel in twee modellen, een grafisch vloerkleed en verschillende kussens – ontworpen om te ontspannen in je tuin, patio of op je (dak)terras. FEST breidt hiermee haar collectie uit en biedt de mogelijkheid om je buitenruimte zo in te richten dat je er net zo blij van wordt als van je interieur.

Robuust en toch elegant, dat is de Dunbar. De comfortabele, bestseller zetel krijgt een buiten variant bekleed met de zachte, geweven stof Fontelina in off white. De buitenstof wordt gemaakt volgens een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces en is gemaakt van 100% Olefin – bekend om zijn hoge kleurvastheid na blootstelling aan de zon en een vocht- en waterafstotende laag. De Dunbar Outdoor is gemaakt in Europa en beschikbaar in twee modellen: een hoekzetel met divan links en een hoekzetel met divan rechts.

Het nieuwe grafische zwart-wit vloerkleed Nin is gemaakt van PET en geschikt voor binnen als buiten. Voor op de zetel introduceert FEST vier buitenkussens genaamd Finn. De Finn-kussens zijn net als de Dunbar Outdoor gemaakt van Olefin en beschikbaar in de kleuren oyster en mint(beide 60 x 60 cm), en in off white en surf blue (beide 45 x 45 cm).

In januari 2022 introduceerde FEST de special edition van de Plateau-bijzettafel (€ 279,-). Deze eyecatchers zijn gemaakt van hoogwaardig acrylaat in de kleur coral cloud en volledig transparant en daardoor ook geschikt voor buiten.

www.festamsterdam.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn