U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Fest opent winkel in Gent

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Na Antwerpen, krijgt ook Gent een eigen FEST-winkel. In het najaar van 2021 openen de deuren van de tweede Belgische FEST-iging in hartje Gent, aan de Voldersstraat 70. De 500m2 grote winkel zal naast een aantal zorgvuldig gecureerde meubelselecties, ook interieuradvies-sessies aanbieden evenals de mogelijkheid om je eigen meubel samen te stellen!

FEST-oprichter Femke Furnée: ‘Het pand an sich is al heel spectaculair met z’n mooie grote ramen en ronde vormen en dan wordt het ook nog eens de grootste winkel die we tot nu toe hebben: bijna 500 m2. Heel spannend, maar ‘optimism is a superpower’, dat is toch ons credo. We hebben gekozen voor een tweede winkel in Gent, niet alleen omdat het de twee na grootste stad in België is, maar ook omdat het een enorm toffe stad is met veel historische gebouwen en veel interieur designliefhebbers.’

In de winkel komen grote schermen te staan waar je als klant zelf je meubel tot in detail kan samenstellen. Onder het motto FEST makes it custom for you, maakt het merk de designdromen van klanten waar.

Pepijn Smit van S-P-A-C-E projects zal – net als de Amsterdamse, Rotterdamse en Antwerpse FEST-winkels – het ontwerp van de winkel verzorgen. Waarbij er extra aandacht zal zijn voor een onderwerp dat ook bij FEST steeds hoger op de agenda staat: duurzaamheid. Femke: ‘In materiaalgebruik en winkelbouw is ons streven om zo duurzaam mogelijk te werken. Met onze meubels – die allemaal in Europa en grotendeels zelfs in Nederland worden geproduceerd – hebben we al eens laten zien dat alles kan, als je er hard voor werkt. Dus ook hier geloof ik heilig in.’

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn