U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Fest opent eerste winkel in Brussel

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Op 2 december 2022 opent FEST de deuren van haar eerste winkel in Brussel. Het Nederlandse interieurmerk heeft haar oog laten vallen op een iconisch art nouveau-pand vol karakteristieke elementen in de wijk Châtelain. De winkel is na Antwerpen en Gent de derde in België en biedt, net als alle andere FEST stores, betaalbare, high-end designmeubels en -woonaccessoires met de best mogelijke service.

Het pand aan de Notarisstraat 6-10, pal naast de Église de la Sainte-Trinité en op een steenworp afstand van high-end boetieks aan de statige Louizalaan, is een van de ijkpunten van Châtelain, een levendige buurt, die met haar historische gebouwen en vele restaurants, cafés, galeries en markten ook wel Klein Parijs wordt genoemd. Verdeeld over drie verdiepingen zullen alle in-store services van FEST er aan bod komen. Aan de adviesbar kunnen klanten terecht voor gratis en uitgebreid interieuradvies van een Interior Design Specialist, en alle banken en andere (modulaire) meubels kunnen worden getest en naar eigen smaak worden samengesteld.

De drie verdiepingen van de winkel zijn samen goed voor ruim 265 vierkante meter. Het beoogde store design is in lijn met de intuïtieve wijze waarop oprichter en CEO  Femke Furnée de inrichting van andere FEST stores realiseerde. De oorspronkelijke, grotendeels eikenhouten vloeren worden behouden, evenals de bijzondere mozaïekvloer. De organische bogen boven de etalageramen zijn een perfecte match met de zachte vormen van FEST-meubels. En ook het kenmerkende ijsblauw van de gevel zal in het interieur terugkomen.

Meer over Fest: Het merk heeft grote ambities, zowel op het gebied van internationale groei als vernieuwing. FEST biedt betaalbaar high-end design met de best mogelijke service. En adviseert en inspireert klanten op innovatieve wijze. Bovendien zijn alle meubels geproduceerd in Europa en merendeels in Nederland. Het merk positioneert zich kortom als gamechanger in de traditionele meubelindustrie. Inmiddels zijn er in totaal zes winkels in Nederland en België en verkoopt FEST via resellers in meer dan twintig landen.

www.festamsterdam.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn