U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Fest eert de bestsellers met extraatjes

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

FEST vult de collectie aan met upgrades van haar bestsellers

Een mooi interieur kan een wezenlijk effect op je leven hebben. Bij het Nederlandse FEST wordt er dan ook voortdurend gekeken wat er nog beter, aangenamer en makkelijker kan. Daarom introduceert het merk dit jaar een reeks aanvullingen op de bestaande collectie.

Interessant om weten wat precies goed loopt bij de NL fabrikant-retailer.

PHOEBE OTTOMAN

De Phoebe fauteuil werd ontworpen door Sebastian Herkner. De man staat bekend om zijn voorliefde voor traditioneel vakmanschap, hij reist de wereld rond op zoek naar vergeten technieken en combineert deze met de nieuwste technologieën. De fauteuil heeft een strakke ronde buitenkant en geruchte stoffering aan de binnenkant. En nu komt daar een Phoebe ottoman bij! Deze poef is net zo zacht, stijlvol en puffy als Phoebe zelf, een award-waardige aanvulling van een award-winnende designer!

HOMERUN UPHOLSTERED SEAT

De coole Homerun eetkamerstoel van de hand van de Belgische Sylvain Willenz springt in het oog door z’n ronde details, geïnspireerd op tekeningen uit oude cartoons, maar ja… niet alleen het oog, ook de bips wil wat. Een lekker zacht kussentje, om maar iets te noemen. Dus voorziet FEST nu een gestoffeerde versie, gemaakt van verantwoord, vegan leer. Perfect om nóg langer te blijven tafelen.

En dan is er MONDAY

Het is de stoel waar het allemaal mee begon. Monday is een FEST klassieker, ontworpen door FEST oprichtster Femke Furnée en geproduceerd in Nederland door Femke vanuit de nood om een eetkamerstoel aan te bieden waar je een hele avond gezellig op kan blijven zitten of een hele dag zonder probleem op kan thuiswerken. Dankzij zijn brede rug en zitting gevuld met het traagschuim kun je hier zonder problemen urenlang op doorbrengen.

De armleuningen van de Monday eetkamerstoelen waren er al in het zwart, maar nu kan je deze ook met naturel houten armleuningen krijgen. En dat niet alleen: voor een echt lichte look, is het frame er nu ook in een mooie zandkleur. Zelfde comfortabele stoel, totaal andere uitstraling!

www.festamsterdam.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn