Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Feestje: M.O.W. bestaat 40 jaar!

Vier decennia meubelbeurs: de M.O.W. begint aan haar jubileumjaar en haalt tegelijkertijd een succesvol verhaal van de meubelbranche in. Het motto van toen “met het oog op meer omzet” geldt vandaag de dag nog steeds en benadrukt het duidelijke concept en de unieke marktnabijheid van de M.O.W., die als vakbeurs altijd trouw is gebleven aan de consumentenhandel en aan haar klanten – de meubelbranche en de handel. 40 jaar is reden voor een feestje en een gelegenheid voor innovaties!

De M.O.W. concentreert zich op de essentiële punten: net als 40 jaar geleden ligt de focus vandaag op business. Producten, business, mensen – dat is wat telt op een beurs. Met blijvende continuïteit en betrouwbaarheid ontmoeten de juiste vragers de bijpassende aanbieders en aanbiedingen op de M.O.W. Deze enorme marktnabijheid en actualiteit kenmerken al 40 jaar elk afzonderlijk evenement, gekoppeld aan een unieke service die vandaag de dag nog steeds onovertroffen is.

40 jaar – voor de organisatoren is dit niet alleen een terugblik op successen, maar ook een vooruitblik op innovaties. Dit is hoe de M.O.W. zich presenteert  in 2024: er zijn niet alleen veel actuele aanbiedingen voor de consumentenmarkt en de gebruikelijke hoge kwaliteit van de exposanten, maar het jubileumevenement opent van 22 tot 26 september ook het doek voor veel nieuwe producten:

  • hal 2 krijgt een nieuwe indeling met nieuwe exposanten
  • in hal 3 wordt het aanbod massief hout uitgebreid
  • in hal 4 wordt het aanbod aangevuld met nieuwe exposanten
  • in de hallen 5/6 ontstaat een “International Business Area” met bekende en nieuwe partners
  • de hallen 10/11 krijgen een nieuw imago
  • in hal 12 wordt de focus gelegd op een nieuw concept
  • hal 19 wordt geactualiseerd met nieuwe leveranciers
  • de hallen 20/21 worden in geoptimaliseerde vorm gepresenteerd
  • de hallen 22. 1/2 verrassen met een nieuwe indeling en gangindeling en met een uitgebreid aanbod en ook de hallen 23.1/2 veranderen in positieve zin.

Naast de kwaliteitsgerichte nieuw- en herinrichting is er natuurlijk ook ruimte voor een feestje: het verjaardagsfeest vindt plaats op dinsdag 24/09/2024. Details over alle punten volgen nog. ‘Wij danken u voor uw vertrouwen in de afgelopen 40 jaar en verheugen ons op een goede en succesvolle beurs 2024 en een gezellige viering’, aldus het team van de Messe Ostwestfalen rond Bernd Schäfermeier, directeur van de beurs, die met deze M.O.W. aansluit bij de geest van de branche en vooral in dit bijzonder uitdagende jaar “oog heeft voor meer omzet”.

M.O.W. in een oogopslag:

Datum van 22 tot 26 september 2024.

Openingstijden: van zondag tot woensdag van 9.00 tot 18.00 uur, op donderdag van 9.00 tot 16.00 uur. Messezentrum Bad Salzuflen, 17 hallen, 85.000 m² expositieruimte.

Richting naar de centrale parkeerplaats: Heerserheider Str. 2, D-32107 Bad Salzuflen. Toegang, parkeren, WLAN, catering in de beursrestaurants en pendeldienst tussen de hallen zijn gratis.

Toegang alleen voor professionele bezoekers.

Meer informatie: www.mow.de

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn