Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Fedustria en ADW bundelen krachten voor Antwerp Design Week 2024

Fedustria en Antwerp Design Week slaan de handen in elkaar voor editie 2024 van Antwerp Design Week. Het centrale infopunt, genaamd The Club – Powered By Fedustria, zal gevestigd zijn in het historische gebouw ‘Het Steen’.

Bezoekers kunnen hier een overzicht krijgen van alle exposanten, transportopties regelen en genieten van een gratis drankje. Deze locatie werd niet voor niets gekozen. Het bruisende stadsleven en het designevent kunnen op deze plaats elkaar versterken.

Het infopunt wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van Fedustria – Belgofurn. Deze steun onderstreept het geloof in de kracht van samenwerking en het belang om België en Antwerpen als een design hotspot op de kaart te zetten.

Kevin Snyders – Director BelgoFurn – benadrukt het belang van het samenbrengen van krachten: ‘Als organisatie initiëren we diverse initiatieven om de internationale promotie van Belgische meubel- en designbedrijven te bevorderen. Antwerp Design Week vinden we een prachtig concept dat we zeer graag ondersteunen. We geloven sterk in de internationale schijnwerpers en willen gezamenlijk dit mooi verhaal naar buiten dragen. We zijn dan ook een fiere structurele partner waar we prominente plaats kunnen innemen in het hart van het event: The Club.’

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn