U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Ex-CEO Casa International Giane Van Landuyt nieuwe CEO Juntoo/Exterioo

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Beliving, de groep boven woonketens Juntoo en Exterioo, heeft een nieuwe CEO: het is Giane Van Landuyt, die tot voor enkele maanden nog CEO was van Casa International, zo meldt RetailDetail.

Groeiambitie

Van Landuyt kondigt het nieuws zelf aan op haar LinkedIn-profiel. Ze volgt bij het meubelbedrijf CEO Dominique Motte op. Gedurende zeven jaar was ze CEO bij Casa, tot ze in april van dit jaar werd opgevolgd door voormalig Makro-topman Vincent Nolf. “Casa verlaten was een van de moeilijkste beslissingen die ik ooit nam”, schrijft ze. “Nu blik ik terug op een fantastisch bedrijf en een top team dat ik achterliet.”

Beliving is sinds maart van dit jaar weer 100% eigendom van oprichter Jan Ollevier, die groeiambities koestert voor zijn bedrijf. Exterioo, gespecialiseerd in tuinmeubilair, is uitgegroeid tot een keten met 33 winkels van 2.000 m², waarvan 26 in België en zeven in Nederland. Bij interieurketen Juntoo staat de teller op 18 Belgische winkels.

https://www.juntoo.be/nl

https://www.exterioo.be/nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn