U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Even luisteren naar de oceaan

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Omdat wellbeing de nieuwe luxe is… Waan jezelf aan het strand met de nieuwe Oceanbox van Relaxound. Deze soundbox laat je dromen van de uitgestrektheid van de oceaan. Het geluid van de zee en de roep van de meeuwen geven je nieuwe energie of juist een moment van bezinning. Het geluid wordt geactiveerd door een bewegingssensor en vervaagt vanzelf na 100 seconden. Met een kleine draaischakelaar kan het volume individueel worden aangepast of volledig worden uitgeschakeld. De oplaadbare batterij heeft energie voor wel 4.000 strandwandelingen. Voor meer variatie heeft de Oceanbox twee afwisselende rustgevende geluiden van de zee.

De Oceanbox past met zijn ronde vorm en  afbeelding van de grote blauwe oceaan in vrijwel ieder interieur. Hij kan overal worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Perfect voor het toilet, de badkamer en voor alle plaatsen waar het dagelijkse leven even stilstaat. Dit maakt van de Oceanbox ook een perfect cadeau. Naast de Oceanbox, heeft Relaxound ook nog de Birdybox, Zwitscherbox en Lakesidebox.

De Oceanbox is een product van Relaxound GmbH uit Berlijn, opgericht in 2013. De producten van Relaxound zorgen voor momenten en ontspanning in het dagelijkse leven. Relaxound is sinds 2018 lid van ‘1% for the Planet’, een internationale vereniging van bedrijven die één procent van hun omzet schenken aan milieubescherming. Het netwerk werkt samen met bijna 4.000 gecontroleerde non-profit milieuorganisaties die over de hele wereld actief zijn. Meer dan 1.600 bedrijven maken al deel uit van de campagne.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn